ТОВ «НІКЕЛЬХРОМ УКРАЇНА»

На правах рекламы

У жовтні 2018 р. на ринку металотрейдерів України з’явилося нове підприємство — ТОВ «НІКЕЛЬХРОМ УКРАЇНА», яке на сьогоднішній день вже зарекомендувало себе як надійного та відповідального постачальника якісного металопрокату.

ТОВ «НІКЕЛЬХРОМ УКРАЇНА» є компанією, де працюють професіонали з багаторічним досвідом роботи у сфері металоторгівлі. Компанія успішно пройшла сертифікацію системи менеджменту якості ISO 9001–2015.

Засновник та директорський склад ТОВ «НІКЕЛЬХРОМ УКРАЇНА» дотримуються у своїй діяльності принципів добропорядності, чесності та благонадійності, а також своїм першочерговим завданням вбачають поставку нержавіючого металопрокату високої якості за найкращими цінами для своїх партнерів.

ТОВ «НІКЕЛЬХРОМ УКРАЇНА» динамічно розвивається та має партнерські відносини і успішно працює з відомими заводами-виробниками нержавіючого металопрокату на території Азії, країн СНД та Європейського Союзу.

Одним з найважливіших принципів співпраці та напрямку своєї діяльності ТОВ «НІКЕЛЬХРОМ УКРАЇНА» позиціонує наявність можливості, при якій сформовані ціни на необхідний клієнту металопрокат завжди підлягають обговоренню і доречному корегуванню для взаємовигідного співробітництва. Також компанія пропонує потенційним замовникам та партнерам здійснити особисте знайомство з засновниками, керівництвом і співробітниками ТОВ «НІКЕЛЬХРОМ УКРАЇНА», що сприяє встановленню надійних ділових контактів і дає розуміння того, що Замовник буде працювати з професіоналами високого рівня, які запропонують найвигідніші варіанти здійснення замовлення і конкурентоспроможні ціни.

ТОВ «НІКЕЛЬХРОМ УКРАЇНА» рекомендують для співпраці найбільші й імениті українські машинобудівники, такі як ДЕРЖАВНЕ ПIДПРИЄМСТВО «НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ КОМПЛЕКС ГАЗОТУРБОБУДУВАННЯ «ЗОРЯ» — «МАШПРОЕКТ» та ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «НОВОКРАМАТОРСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД», що підтверджують рекомендаційні листи від вищеназваних підприємств.

«Метою створення нашої компанії є орієнтація на європейський рівень ведення бізнесу і правил доброчесної конкуренції, оскільки дана корисна практика була прийнята до дії від багатьох наших продавців і заводів-виробників країн Європейського Союзу», — повідомив нам в інтерв'ю засновник ТОВ «НІКЕЛЬХРОМ УКРАЇНА», який довгі роки співпрацює з європейськими виробниками і на сьогоднішній день побудував дружні партнерські відносини.

Також основним для ТОВ «НІКЕЛЬХРОМ УКРАЇНА» є сповідування принципів прозорого ведення господарської діяльності та сплата всіх податків, зборів і платежів відповідно до вимог і вказівок чинного законодавства України, а також, що важливо, встановлення високого рівня заробітної плати для кожного співробітника в команді ТОВ «НІКЕЛЬХРОМ УКРАЇНА».

ТОВ «НІКЕЛЬХРОМ УКРАЇНА» — це спеціалізований постачальник на ринку нержавіючих сталей. В асортименті компанії ви знайдете нержавіючий металопрокат 400-ї, 200-ї і 300-ї серій в рулонах, листах, стрічках і кругах. Колектив компанії гарантує оперативну і якісну поставку будь-якого товару у будь-якому обсязі зі складської наявності та під замовлення. Можливості робити найвигідніші пропозиції для покупців сприяють кілька чинників:

 

  • значний товарний запас нержавіючої сталі різних марок на складі;
  • прямі контракти з усіма провідними виробниками;
  • постійні системні закупівлі;
  • великий досвід та підтримка європейський партнерів.

 

Головний офіс: м. Дніпро, вул. Сімферопольська, 2п

Склад: м. Дніпро, вул. Гаванська, 16

Офіційний сайт компанії: www.nichelcrom.com.ua

Електронна пошта: info@nichelcrom.com.ua

Номер телефону для зв'язку: +380 (73) 425–23–33 (Viber, Telegram, WhatsApp)

 

Прикрепленный файлРазмер
ISO9001.jpg430.08 кб
ЗОРЯ МАШПРОЕКТ.jpg351.42 кб
Интеркорн.jpg225.29 кб
НКМЗ.jpg440.23 кб
DCC.jpg909.92 кб